Fredensborg kommune har stor fokus på at nedbringe energi-, vand- og CO2 forbruget, samt skabe et sundere indeklima. Dette udnyttes på Kokkedal Skole hvor der tænkes stort med hensyn til at skabe et sundere miljø for lærer og elevere, samt forlænge levetiden på det eksisterende byggeri ved en effektiv energirenovering.

​I samarbejde med Henning Larsen Architects har Ørtoft A/S påbegyndt med energi renovering af skolen. Første stadie af energirenoveringen omhandler ventilering og opvarmning af fællesområderne. De store fællesområder var dimensioneret til kun at have en temperatur på 16oC, men bliver i dag benyttet med 20oC. For at sikre en mere stabil temperatur i de åbne fællesområder, samt et sundere indeklima blev der tilført en integreret varmekilde og hele ventilationssystemet blev udskiftet.

Næste stadie bliver at energirenovering klasselokalerne hvor optimeringen af indeklimaet vil spille en meget stor rolle, da indeklimaet har en dokumenterbar effekt på læringsmiljøet og lærernes arbejdsmiljø. Luftkvaliteten har direkte effekt på elevers præsentation og indlæringevne.

 • Projekt​rolle

  Ingeniør, energiscreening, rådgiver mht. ventilation og installationer.

 • Projekttype

  ​Radikal forbedring af ventilationssystem og varme i fællesområder.

 • Lokation

  Holmegårdsvej 101-102, 2980 Kokkedal

 • Bygherre
  Fredensborg kommun

 • Byggesum

    2 mio. kr.

 • Periode

  2012-2013

​Kontakt Ørtoft A/S

Vi løser opgaver for en bred række af virksomheder. Skal vi hjælpe dig?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Lars Ørtoft, Rådgivende Ingeniørfirma A/S har kontor på Firskovvej i Lyngby. Virksomheden arbejder målrettet og dedikeret på at skabe innovative og bæredygtige løsninger indenfor lavenergi, ventilation & VVS installationer.