Projekter​

​Vi har hjulpet en masse virksomheder igennem tiden.

Syn og skønssager

Mærk Tårnet

​Ørtoft udfører syn og skøn på bl.a. Mærk tårnet ved Panum samt Ladegårdsparken i Holbæk for Voldgiftsnævnet for en samlet entreprisesum på ca. 2-2,5 mia. kr.

Se projektet

Lidl Sjælør Boulevard

Europas første Leed Platinium supermarked. Butikken overholder lavenergiklasse 2015 og er Europas første LEED Platinium certificerede supermarked. 

Se projektet

Energirenoveringer​

Campus Bornholm

​Udførelse af Campus Bornholm, som er en kombination af nybyggeri og energirenovering til lavenergi.

Se projektet

Rundforbivej 303

​I samarbejde med arkitekterne Ag5, er Ørtoft A/S i gang med renoveringen af den gamle SKAT bygning på Rundforbivej 303 i Nærum.

SE PROJEKTET

Ellebjergvej 50-52

​Energirenovering af en stor kontorejendom til lavenergibyggeri, med særlig fokus på brug af vedvarende energiformer.

SE PROJEKTET

Kokkedal Skole

Fredensborg kommune har stor fokus på at nedbringe energi-, vand- og CO2forbruget, samt skabe et sundere indeklima.

Se projektet

Vester Voldgade 123

I august 2010 modtog firmaet ordre på renovering af verdens største bygning på 7.000 m2, der renoveres til passivhus. Ejendommen er beliggende i København.

SE PROJEKTET

Vejle Politistation

​Energiscreening af Vejle Politistation medført en grundig energirenovering af stationen til certificeret EnerPHit Passivhus, hvilket er standarden for renovering til Passivhus niveau (25 kWh/år).

SE PROJEKTET

Nybyg lavenergi

Søndergården

​36 nye almene passivhus boliger udført som EU udbud. Der udføres konkurrencemateriale med Domus samt efterfølgende rådgivning på ny opførelse af 20 rækkehuse i to plan.

Se projektet

Vilhelmsro skole

​Ørtoft A/S – Rådgivende Ingeniørfirma har udført rådgivning på Vilhelmsro skole.

Vilhelmsro skole opfylder kravene til lavenergi klasse 1 og har samtidig en høj biofaktor.

SE PROJEKTET

Campus Bornholm

​Udførelse af Campus Bornholm, som er en kombination af nybyggeri og energirenovering til lavenergi med fokus på minimeret CO2- og energiforbrug, samt et sundt indeklima.

SE PROJEKTET

Øvrige rådgivningsopgaver

Canon Danmark A/S

​Lejningsrådgivning for Canon i forbindelse med deres domicil i forbindelse projektering frem til 5 årsgennemgang samt hjælp til 5 års gennemgangen.​

Se projektet

Campus Roskilde

Problemknuser i forbindelse med aflevering og mangelafhjælpning på Campus Roskilde.

SE PROJEKTET

Bagsværd Hovedgade 99-107

Bygningens strategiske energiforbrug blev vurderet og bygningen registreret i forhold til et tilbud bygningen havde fået fra fjernvarmeselskabet.

SE PROJEKTET

Rønne Politistation

Udarbejdelse af projekt omhandlende renovering af kontorejendom til ultra lavenergi (Passivhusstand), ydet bistand til at udpege ejendommen, som var egnet til energirenovering.

Se projektet

Amalienborg

Projektering af nedrivning og renovering af samtlige installationer for VVS, ventilation og køling for kommende kongebolig. Sagen er den største igangværende restaureringssag i Skandinavien 2006-2009.

SE PROJEKTET

Fredensborg Rådhus

Udarbejdelse af et omfattende forprojekt omkring energioptimeringsforslag til Fredensborg Rådhus. Med store ambitioner om at gøre rådhuset CO2neutral, samt benyttet samtlige energirigtig tiltag som show cases for byens borger, blev der udarbejdet et idékatalog med 3 forskellige løsningsforslag til energirenoveringen.

SE PROJEKTET

Vagtelvej 15-55

​Ørtoft A/S – Rådgivende Ingeniørfirma har udført rådgivning for en ejerforening på Vagtelvej 15-55 angående deres rør i jord og varmecentral.

Se projektet

Bøgeparken I og II

Bøgeparken I og II har fået lavet en helhedsorienteret tilstandsvurdering af hele ejendommen. I forhold til alm. tilstandsrapporter lægges en strategisk plan med rentabilitet for diverse investeringer, herunder fremtidig forsyning med energi, IT mv. Konceptet er blevet meget rost af store boligselskaber, der anbefaler det udført.

SE PROJEKTET

Jægersborg kaserne

Rådgivning i forbindelse med nedrivning og nyopførelse af plejeboliger på Jægersborg kaserne som lavenergibyggeri, hvori bæredygtighed vægtes højt

SE PROJEKTET

Ejerforening Sct. Jørgens Gård

​Projektering og renovering af 12 stk. kontroludsugningsanlæg i boligejendom. Udskiftningen vil renovere anlæggene og bidrage til at øge udsugningsmængden når der er behov, forbedre brand- og støjforhold samt sikre lavere energiforbrug til el og varme samt reducere trækgener fra friskluftventiler.

Se projektet

Buddingevej 50​

Se projektet

​Kontakt Ørtoft A/S

Vi løser opgaver for en bred række af virksomheder. Skal vi hjælpe dig?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Lars Ørtoft, Rådgivende Ingeniørfirma A/S har kontor på Firskovvej i Lyngby. Virksomheden arbejder målrettet og dedikeret på at skabe innovative og bæredygtige løsninger indenfor lavenergi, ventilation & VVS installationer.